Home Кримінал У Житомирі 17-річний студент обікрав господарку квартири, де знімав кімнату

У Житомирі 17-річний студент обікрав господарку квартири, де знімав кімнату

85

Поліцейські встановили, що 26-річний житель обласного центру витягнув з кишені випадкового знайомого банківську картку та зняв з рахунку 6 тисяч гривень. Нині триває з’ясування обставин події.

10 жовтня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку банківської картки у 37-річного житомирянина. Як з’ясували дільничні офіцери поліції, злодіяння було вчинено кілька днів тому. Власник карки не одразу збагнув, що його обікрадено. Тільки згодом виявив, що з рахунку зникли 6 тисяч гривень.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У результаті проведених  заходів працівники поліції викрили у причетності до правопорушення 26-річного жителя м. Житомира. У чоловіка вилучили викрадену  банківську картку. Нині триває з’ясування обставин події.

За чинним законодавством таємне заволодіння чужим майном карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.

Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. Перебуваючи у місцях масового скупчення людей, на автостанціях та вокзалах, у кафе, барах, розважальних та торгівельних закладах тощо, будьте уважними та обачними. Не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Цим ви можете привернути увагу зловмисника та зазнати значних збитків.

Крім того, не забувайте про те, що не можна зберігати пін-коди та іншу таємну інформацію щодо доступу до ваших банківських рахунків разом з пластиковими картками. Не повідомляйте нікому конфіденційну інформацію, що може полегшити доступ до ваших заощаджень.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here