Home Кримінал 17-річну студентку, яку жорстоко вбив таксист в Одесі, поховали у Глибочиці під...

17-річну студентку, яку жорстоко вбив таксист в Одесі, поховали у Глибочиці під Житомиром

282

— Обещала рассчитаться интимом. Потом не захотела, и меня перемкнуло. В порыве ярости делаю больно другим. Приступы случались еще в детстве. Не раз травмировал людей, животных, — каже поліцейським 26-річний Андрій Пейчев, таксист з Одеси.

16 травня він зґвалтував і задушив пасажирку 17-річну Тетяну Маснюк. Тіло вивіз за місто, – пише "Газета по-українськи"

Тетяна родом із Житомира. В Одесі навчалася на першому курсі юридичної академії на факультеті адвокатури.

— Серед ночі викликала таксі, щоб поїхати до свого хлопця. До нього так і не попала, на ранок не прийшла на пари. Телефон не відповідав. Коли не з’явилась і наступного дня, ми забили тривогу, — розповідає 17-річна Тіна Курбацька, сусідка Тетяни по кімнаті в гуртожитку.

За інформацію про зниклу дівчину вуз пропонував 50 тис. грн винагороди.

— На шостий день затримали чоловіка, який знімав стипендію Тетяни з банкомату. Перед цим намагався продати її телефон на радіоринку. На допиті зізнався, що вбив студентку. Показав, де сховав її тіло, — говорить 29-річна Інна Верба з обласної прокуратури.

На судовому засіданні Андрій Пейчев розповів, що виклик отримав о першій годині ночі через сервіс "Тачки". Каже, запропонував дівчині поїхати в Чорноморськ, вона погодилась. По дорозі попросив вийти з авто, почав душити. Коли знепритомніла, зв’язав їй руки скотчем, поклав у машину та повіз у Дальницький ліс в Овідіопільському районі Одеської області.

— Тіло залишив у лісопосадці. Зверху накидав сміття й гілляк. Облив бензином і підпалив. Перед цим забрав у дівчини золоті сережки, телефон і банківську картку, — продовжує Інна Верба.

Пейчев зізнався у вбивстві ще однієї жінки. Скоїв його три роки тому в Теплодарі Біляївського району Одеської області. Його арештували на два місяці без права внесення застави.

Андрій Пейчев родом із села Байтали Ананьївського району Одеської області. З дружиною 19-річною Лілією мають 9-місячного сина. У соцмережі "ВКонтакте" написав: "У меня самая прекрасная жена во всем мире! Я люблю только её, а остальные помогают мне её любить еще больше".

— Андрій женився два роки назад. Виїхав в Одесу. Ліля першу дитинку потіряла. Потім родила хлопчика, — розповідає Наталія, бухгалтер Байталивської сільської ради. — Родина в них хороша. Батьки Андрія — трудяги. Він теж роботящий. Дивлюся новини і вухам не вірю, що міг таке зробити.

Двоюрідна сестра Андрія Пейчева зізналася, що 2012 року він її теж зґвалтував.

— Приставив ніж до горла і зґвалтував. Мені було 16 років. Сказав, якщо комусь розповім, заріже, — говорить жінка.

— Про це ніхто не знав. Родина не хотіла розголосу. Лише зараз все випливло, — каже Наталія Гребенюк, голова Байтальської сільської ради.

У подружжя Маснюків лишився син 16-річний Сергій. Навчається у Київському військовому ліцеї ім. Івана Богуна.

Батько Тетяни Маснюк служить у 95-й ­де­­сант­но-штурмовій бригаді Високомобільних десантних військ. Коли дізнався про зникнення доньки, приїхав із зони АТО.

— Батьки вкладали в Таню всю душу, — каже Світлана Грушеська, класний керівник Тетяни Маснюк. — Була однією з найкращих у класі. Закінчила школу із золотою медаллю. Вступила на державне, вибрала адвокатуру. Хоча мала гарні знання й по решті предметів. Виграла багато конкурсів Малої академії наук з історії. Любила танці. Захищала честь школи в змаганнях із гандболу.

— Таня була активною студенткою, — написали у "Фейсбуці" одногрупники Тетяни.

Тетяну Маснюк похо­вали 23 трав­ня у селі Глибочиця на Житомирщині біля прабаби і прадіда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here