Home Гроші З вересня на Житомирщині стартує пілотний проект електронних закупівель товарів

З вересня на Житомирщині стартує пілотний проект електронних закупівель товарів

112

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський 27 серпня підписав розпорядження №268 «Про впровадження електронних закупівель».
 
Відповідно до документу, з 1 вересня 2015 року стартує пілотний проект щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів, вартість яких не перевищує суми, визначеної Законами України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності».

Електронні торги запровадять у департаменті праці та соціального захисту населення, управліннях освіти і науки та охорони здоров’я облдержадміністрації та у їх підвідомчих установах.
 
Опрацьовуватимуть питання впровадження електронних закупівель й інші структурні підрозділи ОДА, а також райдержадміністрації та міськвиконкоми.
 
Вже незабаром на сайті Житомирської облдержадміністрації буде розділ «Електронні закупівлі», де можна буде не лише отримати інформацію про електронні закупівлі, а й безпосередньо взяти у них участь, – пише прес-служба ОДА.
 
Нагадаємо, 3 серпня у Житомирі відбулася презентація електронного врядування за участю Яніки Мерило, виконавчого директора Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA), експерта Агентства електронного урядування України, члена ради директорів профільної спільноти українських бізнес-ангелів (UАngel), спiвзасновника ICT Competence Center.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here