Home Гроші ”Від меморандуму до будівництва елеватора”, – голова ОДА оглянув, як працює нове...

\”Від меморандуму до будівництва елеватора\”, – голова ОДА оглянув, як працює нове підприємство на Житомирщині

87

Потужне нове підприємство – елеватор – працює нині у Чуднівському районі. Це – результат підписаного у 2015 році меморандуму та виконання взятих на себе сторонами зобов’язань.

У цьому переконаний голова ОДА Ігор Гундич, який 7 травня під час робочої поїздки, оглянув, як працюється інвесторові.

«Ще 2 роки тому тут була стара будівля. Сьогодні – сучасний елеватор з лабораторією якості, зерносушкою, потужним складом для зберігання зерна і головне – конкурентною заробітною платою – 9,5 тис грн. Меморандуми дають результат, якщо сторони виконують зобов’язання. Чуднівський елеватор – тому підтвердження», – підкреслив Ігор Гундич.

Голова ОДА наголосив, що очікує такого результату і від інших підписаних обласною владою меморандумів з інвесторами: «Спочатку декларуємо наміри – через декілька років бачимо результат: конкретне підприємство».

ТОВ «Чуднівський елеватор АІК» у с. Вільшанка створило близько 200 робочих місць. Середня заробітна плата на елеваторі становить 9,5 тис грн.

Директор підприємства Вальтер Чедія наголошує, що підприємство особливу увагу звертає на забезпечення якісних умов роботи та планує надалі розвиватися. Крім того, зазначає керівник, на Житомирщині інвестору комфортно.

«У наше підприємство вкладено 6 млн дол США американських та європейських інвестицій. Але, як швидко стартує робочий процес, чи не буде бюрократичних і дозвільних перепон – залежить від місцевої влади. Нам допомогла влада і повірили люди. Переконався, що тут інвестору комфортно», – повідомив Вальтер Чедія.



 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here