Home Гроші Уряд визнав спроможними 13 ОТГ Житомирщини

Уряд визнав спроможними 13 ОТГ Житомирщини

122

 Уряд визнав спроможними громади, в яких перші вибори відбулися 29 жовтня 2017 року, а також громади, утворені навколо населених пунктів, що визначені перспективними планами формування територій громад областей, як адміністративні центри ОТГ. Серед спроможних ОТГ держави – 13 у Житомирській області.

 

Про це на своїй сторінці у FB повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

 

«Відтепер ці громади можуть повноцінно здійснювати свої самоврядні повноваження! А також це можливість добровільного приєднання до цих ОТГ. Вперед! Реформи NON-STOP!», – наголосив Геннадій Зубко.

 

Зокрема, спроможними визнано: у Дніпропетровській області – 19, Волинській – 16, Черкаській – 14, у Житомирській та Чернігівській – по 13, Одеській – 12,  Вінницькій – 11, Полтавській – 10, Сумській – 9, у Івано-Франківській та Херсонській – по 8, у Запорізькій та Харківській – по 7, у Кіровоградській, Львівській та Чернігівській – по 6, Рівненській – 5, у Луганській та Хмельницькій – по 3, Київській – 2 та Донецькій – 1 громада.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here