Home Гроші У Житомирському центрі зайнятості створили профорієнтаційну квест-кімнату

У Житомирському центрі зайнятості створили профорієнтаційну квест-кімнату

95

Квеструм або англійською quest room – це гра, яка відбувається в кімнаті впродовж однієї години. За цей час потрібно виконати поставлені завдання.

Учасники профорієнтаційного квест-руму в дослідницькому полі вирішують складні завдання професійного вибору: більше дізнаються про світ професій, визначають коло своїх інтересів та спрямувань, окреслюють найкоротший шлях до омріяної роботи, зрештою, – цікаво і з користю проводять час. Для проходження квесту потрібні винахідливість, ерудиція і здатність діяти злагоджено.

Проходження квесту не пов’язане з прикладанням фізичної сили і не потребує особливої підготовки. Кожен може зіграти в цю гру. Все, що потрібно, учасники отримують у профконсультанта. Протягом гри можна скористатись підказкою фахівця. Навіть студенти з цікавістю виконують завдання, що входять до квесту.

Довідково. Всього вісім років назад ігри в жанрі «real escape room» почали крокувати по планеті. Автором цієї гри став японец Такао Като, відкривши в 2007 році першу таку кімнату. І ось уже квеструми стали близькими і звичними.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here