Home Гроші У Житомирському аеропорту розширюють злітні смуги і готуються приймати європейські лоукостери

У Житомирському аеропорту розширюють злітні смуги і готуються приймати європейські лоукостери

202

Місто Житомир розраховує на співпрацю з найбільшим лоукостером Європи – авіакомпанією Ryanair.

Про це Житомирський міський голова Сергій Сухомлин сказав міністру інфраструктури Володимиру Омеляну під час зустрічі на території житомирського аеропорту ім.С.Корольова.

«Житомирський аеропорт – «живий» і достатньо перспективний. На український ринок заходить компанія Ryanair, і це знакова подія для всієї України. Місто Житомир також розраховує на співпрацю з найбільшим лоукостером Європи», – сказав Сергій Сухомлин.

Міський голова наголосив на тому, що житомирський аеропорт зараз працює над розширенням полоси і невдовзі буде готовий приймати європейські лоукостери.

Читайте також: У Житомирі донька Корольова відкривала йому дошку в аеропорту, який носить ім’я конструктора. ФОТО

У свою чергу, міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що Житомир має чудову злітну смугу та новий термінал, роботи над яким завершуються:

«Дуже приємно, що Житомир зберіг свій аеропорт, на відміну від багатьох інших міст України, де вже розпайовані летовища і на їх місці збудовані котеджі, – каже Володимир Омелян. – Зараз ми запускаємо ринок авіаперевезень. Наше завдання створити конкуренцію та забезпечити всім учасникам ринку рівний доступ до польотів. Ми повинні створити такі умови для авіакомпаній, щоб кожен українець міг літати дешево. Завдання Міністерства інфраструктури – перетворити авіацію з дорогого елітного на загальнодоступний сегмент».

Читайте також: Житомирський аеропорт відновив свою роботу: приземлення першого літака. ФОТО

Нагадаємо, що 15 березня найбільший європейський лоукост — компанія Ryanair оголосила про вихід на український ринок авіаперевезень.

Читайте також: Житомирський аеропорт стане міжнародним

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here