Home Гроші ПриватБанк пропонує фермерам лізинг сільгосптехніки з економією на податкових платежах

ПриватБанк пропонує фермерам лізинг сільгосптехніки з економією на податкових платежах

249

 Житомирські фермери можуть отримати сучасні трактори, комбайни, навісне обладнання, оприскувачі за допомогою лізингу від ПриватБанку. 


Таке кредитування дозволяє оновити та розширити парк сільськогосподарської техніки, при цьому не виводити з обігу всі 100% вартості покупки. Адже клієнт має змогу оплатити техніку частинами за рахунок прибутку від її використання.

“Умови лізингу с/г техніки у ПриватБанку побудовані таким чином, що клієнти економлять на податкових платежах за рахунок амортизації, податкового кредиту за ПДВ і збільшення витрат на суму процентів і комісій”, – розповів керівник напрямку з активних операцій МСБ Житомирського РУ ПриватБанку Роман Грицюта. 

Строк лізингу – до 5 років. Ставка у гривнях – від 3 до 19% річних (залежно від партнерської програми).

Для клієнтів МСБ надається від 250 тис. до 300 млн грн на закупівлю техніки, для корпоративних клієнтів – від 500 тис. до 300 млн грн. 

Також для аграріїв банк адаптував і графік погашення з урахуванням сезонності бізнесу. Тобто, можна користуватись с/г технікою вже зараз, а гасити тіло кредиту лише після збирання і продажу врожаю. 

Здійснити попередній розрахунок платежів за договором лізингу с/г техніки, а також ознайомитись з партнерськими програмами по лізингу є змога на сайті ПриватБанку, або ж звернувшись у будь-яке відділення ПриватБанку на Житомирщині.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here