Home Гроші Посвідка на проживання іноземця у Львові

Посвідка на проживання іноземця у Львові

145

Щорічно спостерігається така ситуація, при якій тисячі людей з різних країн приїжджають в Україну. Особливо їх приваблює Львів, адже саме в цьому місті створені найкращі умови для культурного туризму, а також маса робочих місць, завдяки яким можна буде почати своє життя заново. Посвідка на постійне проживання іноземця в Львові – це унікальний документ, що відкриває масу можливостей для життя в цій країні.

Причини для отримання посвідки на проживання

Як тільки людина приїжджає в Україну на законних підставах, йому дається право перебувати в країні виключно певний термін. По завершенню цього терміну необхідно буде або покинути територію держави, або оформляється для себе посвідка на тимчасове проживання.

Цей дозвіл на певний термін дозволяє перебувати в Україні законно, користуватися юридичними і медичними послугами, а також мати можливість вільно перетинати кордон. Важливо враховувати той факт, що вид на проживання буває:

– тимчасовий;

– постійний.

Як можна отримати ВНЖ в Україні іноземцю?

Щороку сотні людей подають свої документи у Львові на розгляд можливості отримання посвідки на проживання. Для цього потрібно пройти через кілька етапів:

– підготовка необхідних документів;

– подача заяви в міграційну службу;

– очікування рішення інстанції;

– отримання посвідки на проживання.

Вкрай важливо, щоб серед документів була квитанція про сплату державного мита. Необхідно ще наявність медичної страховки для того, щоб при необхідності іноземцю могли надати якісну допомогу.

Найголовніше, що обов’язково повинно входити в пакет документів, це свідчення, на підставі якого людині видається дозвіл на проживання. Як нього може бути дозвіл на роботу в цій країні або шлюб з громадянином України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here