Home Гроші Навесні планують провести регіональний форум «Житомирщина – територія можливостей»

Навесні планують провести регіональний форум «Житомирщина – територія можливостей»

145

 Під час I Регіонального форуму «Житомирщина – територія можливостей», який пройде навесні 2018 року, презентують інвестиційний, аграрний, технологічний, туристичний потенціал регіону.


План заходів обговорювали сьогодні, 8 лютого, під час засідання організаційного комітету з підготовки та проведення першого Регіонального формуму на Житомирщині.

Під час форуму планується проведення дискусійних панелей різної тематики, відкритих лекцій. Крім цього, на жителів області чекають майстер-класи видатних особистостей – гостей Форуму.

Для того аби гості форуму могли наочно познайомитись із потенціалом та здобутками підприємств області у центрі Житомира організують виставки за напрямками:

 – виробництво продовольства (з окремим блоком органічної продукції);
 – природний та туристично-рекреаційний потенціал (композиційні відтворення елементів рослинного і тваринного світу, представлення туристичних маршрутів, презентації туристичних організацій та ін.);
  – техніка і технології (демонстрація продукції промислових підприємств, сучасних технічних рішень і досягнень з виділенням окремого блоку альтернативної енергетики);
 – оборонна сфера (демонстрація військової техніки, озброєння і технічних засобів військових підрозділів, прикордонної служби, поліції);
 – спорт (демонстрація спортивних досягнень та спортивного руху).

Форум надасть можливість продемонструвати, що Житомирщина є перспективною територією для вкладення інвестицій, самореалізації, комфортного і безпечного проживання, отримання якісної освіти. А також область має високий потенціал для розвитку бізнесу та демонструє успішні приклади розвитку найважливіших напрямів – альтернативна енергетика, виробництво екологічного безпечного продовольства, оборонна сфера тощо.

 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here