Home Гроші Населення Житомирщини сплатило за комунальні послуги 334 млн.грн.

Населення Житомирщини сплатило за комунальні послуги 334 млн.грн.

342

Населення Житомирщини  сплатило за комунальні послуги 334 млн.грн.

Як інформує головне управління житлового комунального господарства та енергозбереження, упродовж поточного року населенням області сплачено за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 334,3 млн. грн.  Це  більше на 97,5 млн. грн., або 41,2% порівняно з минулим роком.
 
З початку поточного року населення розрахувалося на 92 %  за послуги теплопостачання та всередньому на 102 % за послуги водопостачання та за послуги з утримання житла і прибудинкової території, повідомляє офіційний сайт Житомирської облдержадміністрації. Заборгованість населення в цілому за житлово-комунальні послуги становить 154,0 млн. грн.
 
Загальна заборгованість підприємств теплоенергетики області за спожитий природний газ становить 231,3 млн. грн. Рівень розрахунків у 2011 році складає 54%, а сума боргу за спожитий природний газ – 70,3 млн. грн.
 
Загальна заборгованість за спожиту електричну енергію  становить 15,5 млн. грн. КП «Житомирводоканал»заборгував  14,8 млн. грн.; КП «Бердичівводоканал» – – 0,5 млн. грн.
 
З метою підтримки підприємств теплопостачання  на  засіданні територіальної комісії з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу  узгодили обсяг заборгованості з різниці в тарифах, який підлягає відшкодуванню. Підприємствам з державного бюджету мають відшкодувати  54,2 млн. грн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here