Home Гроші На Житомирщині на забезпечення молоді житлом спрямують понад 2 млн грн

На Житомирщині на забезпечення молоді житлом спрямують понад 2 млн грн

141

На Житомирщині органи самоврядування передбачили у місцевих бюджетах на 2017 рік кошти на пільгове молодіжне кредитування в обсязі понад 2,1 млн грн. Про це повідомив директор Житомирського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов.

Павло Шестопалов наголосив, що місцева влада Житомирського краю вже багато років ефективно співпрацює з регіональним управлінням Держмолодьжитла і спрямовує кошти власних бюджетів на пільгове житлове кредитування молоді. Так, в минулому році у місцевих бюджетах на забезпечення молоді житлом було передбачено майже 1,99 млн грн. У цьому році на пільгові кредити органи місцевої влади Житомирщини передбачили більше коштів.

«На 2017 рік на пільгове молодіжне кредитування кошти передбачені у міському бюджеті Житомира у розмірі майже 1,2 млн грн., а також у бюджеті Житомирської області у обсязі майже 1 млн грн. Також у поточному році пільгове кредитування молоді можливе і за рахунок власних коштів Держмолодьжитла», — зазначив директор Житомирського регіонального управління  Фонду.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here