Home Гроші На базі Житомирського ТТУ китайці планують виробляти електробуси

На базі Житомирського ТТУ китайці планують виробляти електробуси

349

Представники однієї з найбільших виробничої компанії електробусів у Китаї підприємства «Zhongtong Bus» вивчають потужності житомирського ТТУ для можливості зборки свої техніки у Житомирі. Про це інформують на сайті міськради.

Якщо підприємства дійдуть згоди по співпраці – Житомир стане флагманом по зборці електробусів та їх постачальником в Україні. Нещодавно Житомирський міський голова Сергій Сухомлин відвідував завод «Zhongtong Bus» у місті Ляочен у Китаї та провів переговори щодо поставки електробусів у Житомир та відкриття їх потужностей у місті

.«Житомир має хороші потужності для можливості запуску лінії зборки китайських електробусів компанії «Zhongtong Bus». Також наше місто має вдале геополітичне розташування, яке зацікавили наших китайських партнерів. Ми плануємо працювати з компанію «Zhongtong Bus» на максимальному рівні і не обмежуватись лише поставкою електробусів у Житомир», – сказав Сергій Сухомлин.

«Zhongtong Bus» виробляє техніку в діапазоні від 6-ти метрових легких автобусів до 18-ти метрових високого класу розкішних автобусів, в тому числі гібридні та електричні автобуси .

Закордонні ринки компанії охоплюють ринки більше 30 країн та регіонів. Щорічно «Zhongtong Bus» збільшу свої потужності на 25%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Малікова до залізничного вокзалу житомиряни вже можуть доїхати тролейбусом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here