Home Гроші Купуємо вуличні відкатні ворота в Хмельницькому – вибір полотна воріт з сендвіч...

Купуємо вуличні відкатні ворота в Хмельницькому – вибір полотна воріт з сендвіч панелі, кування, сталевої фільонки або профнастилу

229

Що являють собою відкатні ворота

Як правило, відкатні ворота являють собою раму, яка обшивається сендвіч-панелями або ж профнастилом. Під час використання зсувні ворота рухаються уздовж забору по консольної частини, яка знаходиться внизу конструкції, або ж, навпаки, по підвісним рейках, але такі моделі частіше використовують для промислових зон. Обрати ворота які вам до вподоби можна на сайті компанію «БРАМА МАРКЕТ» за посиланням https://brama-market.lviv.ua/products/category/vidkatni-vorota-ryterna-alutech-doorhan

Чим зсувні ворота краще розпашних:

• вони не вимагають багато вільного простору;
• вони можуть без проблем бути встановлені навіть при нерівномірному рельєфі;
• відкатні моделі захищені від зовнішніх погодних впливів, і навіть після тривалого простою механізм залишається в бездоганному стані;
• автоматика для таких моделей коштує дешевше, ніж на орні;
• в зимовий сезон вам не доведеться відкопувати в’їзд;
• відкатні ворота с хвірткою також можна замовити;
• тривалий термін експлуатації, а також мінімальний догляд за діючими механізмами.

Варіанти заповнення відкатних воріт


Принцип дії розсувних воріт

А чи знали Ви, що при виготовленні розсувних конструкцій кріпильні і підтримують елементи в зоні самого отвору відсутні? Рух полотна здійснюється за допомогою роликової системи, яку можна монтувати як з внутрішньої, так і зовнішньої сторони.

Ворітне полотно покривають захисним складом, який убезпечить конструкцію від агресивного впливу середовища. Вибравши вуличні металеві ворота, ви не пошкодуєте! Просвіт під вуличними воротними системами також легко регулюється за допомогою роликів, які просто підганяють по висоті, навіть не знімаючи електроприводу.

Інші варіанти виготовлення воріт на ділянку

В якості зашивання можна використовувати і інші листові бюджетні матеріали – алюміній, ролетний профіль, дерево, полікарбонат, інше.

Наша компанія пропонує і інший варіант економії: замість того, щоб замовляти укомплектовані ворота, ви можете купити алюмінієвий каркас фірми Alutech або Дорхан і заповнити його будь-яким з перерахованих вище наповнень на ваш смак. До слова, нарізку листових матеріалів так само можна замовити окремо.

Як зробити замовлення і зекономити

Залишайте заявку на сайті або заходьте до салону воріт «БРАМА МАРКЕТ» Хмельницький. Менеджери нашої компанії дадуть відповідь на всі питання, допоможуть порахувати вартість воріт з будь-яким наповненням і підберуть модель і потужність автоматики. Фото відкатних воріт можна знайти на сайті. На додаток є альтернативний варіант в якості розпашних воріт. Стандартні ціни на відкатні ворота без заповнення:
3000 ММ Х 2085 ММ – 790 €
3000 ММ Х 2335 ММ – 824 €
3500 ММ Х 2085 ММ – 771 €
4000 ММ Х 2210 ММ – 801 €
ТІЛЬКИ ЦЬГО СЕРПНЯ! Якщо ви замовляєте у нас вуличні ворота разом із гаражними, то вам гарантовано надається знижка в розмірі 150 євро! Замовляйте зараз.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here