Home Гроші Коростенський індустріальний парк має 42 га землі в центрі міста, поряд із...

Коростенський індустріальний парк має 42 га землі в центрі міста, поряд із залізницею та водопостачанням

92

Коростенський індустріальний парк буде представлено на інвестиційному форумі Житомирщини

Інвестиційний форум Житомирської області заплановано провести наприкінці травня у місті Києві.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації

«Це перший приклад індустріального парку в області. На Житомирщині не вистачає робочих місць, а це можливість їх створення. Індустріальний парк, як об’єкт для інвестицій, буде презентовано на інвестиційному форумі Житомирської області. Тому контролюючі органи повинні створювати комфортні умови для ведення бізнесу, щоб інвестори не боялися вкладати кошти в розвиток нашої області», – зазначив Сидір Васильович.

«Коростенський індустріальний парк – це 42 га землі в центрі міста, поряд із залізницею, централізованим водопостачанням та водовідведенням. Серед п’яти технопарків України в Коростенському найдешевша земля, що дасть змогу залучити більше інвесторів на терени області», – сказав Коростенський міський голова Володимир Москаленко.

Передбачається, що за перші 10 років роботи індустріального парку буде залучено не менше 60 мільйонів доларів зовнішніх та внутрішніх інвестицій, а також створено 1200 нових робочих місць.

Нагадаємо, що індустріальні парки також зареєстровані у Львові, Долині Івано-Франківської області, Славуті Хмельницької області та Кременчузі Полтавської області.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here