Home Гроші Голова Житомирської ОДА підписав чотири меморандуми про співпрацю з інвесторами

Голова Житомирської ОДА підписав чотири меморандуми про співпрацю з інвесторами

92

  Чотири великі інвестиційні проекти розпочнуть втілювати закордонні та місцеві інвестори з 2018 року на Житомирщині.

Меморандуми про співпрацю підписав голова ОДА Ігор Гундич з керівниками компаній   14 грудня під час засідання Ради з питань залучення інвестицій.
 
«Починаючи із сьогоднішнього засідання, ми беремо за практику щоразу підписувати меморандуми про співпрацю з інвесторами, які виявляють бажання працювати на території Житомирської області. Ці документи підтверджують наші серйозні наміри щодо початку їх реалізації вже у 2018 році. Зі сторони влади – це максимальне сприяння українським та іноземним інвесторам у будівництві потужних сонячних електростанцій на датських та ірландських інвестиціях, виробництві ефірних олій на польських інвестиціях, а також виробництва бетонних виробів на українських інвестиціях», – зазначив Ігор Гундич.
 
Голова ОДА підписав меморандуми із:
 
 – компанією «Better Energy LLC» щодо підтримки реалізації проекту з будівництва сонячної електростанції в с. Великі Низгірці Бердичівського району;
 – компанією Altostrata Energy LLC щодо підтримки реалізації проекту з будівництва фотоелектричних станцій в Лугинському районі;
 – ТОВ «Юнігран» щодо підтримки реалізації проекту з виробництва бетонних виробів у Житомирському районі;
 – ТОВ «Гербатіка» шодо підтримки реалізацію проекту з вирощування та переробки лікарських рослин у Пулинському районі.
 
«Бажаю, щоб шлях від дня підписання меморандуму до дня відкриття об’єктів був якомога коротким», – побажав Ігор Гундич інвесторам після підписання меморандумів.
 
Нагадаємо, що Ігор Гундич під час Ради інвесторів зазначив, що готовий і надалі водити інвесторів за руку і бити по руках тих чиновників, які намагатимуться створювати бюрократичні перепони для бізнесу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here