Home Гроші До міського бюджету надійшла субвенція у розмірі 27 мільйонів гривень

До міського бюджету надійшла субвенція у розмірі 27 мільйонів гривень

117

Рішення про розподіл та перерозподіл субвенції з державного бюджету прийняв, 27 грудня, виконавчий комітет Житомирської міської ради.

Відповідно до даного рішення відбувається збільшення доходів та видатків загального фонду міського бюджету на 27 102 580 гривень 08 копійок. Про це пишуть на сайті міськради.

Збільшення доходів загального фонду міського бюджету по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот на 24 174 529 гривень 55 копійок.

По зазначеній субвенції, відповідно до вимог нормативних документів, розрахунки мають бути проведені протягом трьох днів з дня отримання (кошти на обласний бюджет надійшли 23.12.2016, розпорядженням облдержадміністрації внесені зміни до обласного бюджету 26.12.2016).

Додатково, надається субвенція місцевому бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку у розмірі 3 000 000 гривень. За пропозицією головного розпорядника коштів міського бюджету – управління освіти міської ради, уточнено спрямування коштів та передбачено спрямувати на проведення капітального ремонту:

– дошкільних закладів освіти – 290338,99 грн.;

– загальноосвітніх навчальних закладів – 2 709661,01 грн.

Також даним проектом рішення передбачено зменшення доходів та видатків по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та потребують поліпшення житлових умов на суму 71 949 гривень 47 копійок. Для 15 сімей, у тому числі для 9 сімей загиблих військовослужбовців в зоні АТО та 6 інвалідів І та ІІ групи, перераховано кошти для придбання житла.

 

Потреба в коштах по бюджету міста по зазначеній субвенції забезпечена в повному обсязі.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here