Home Гроші 276,3 тис. домогосподарств Житомирщини отримали субсидію у 2016 році

276,3 тис. домогосподарств Житомирщини отримали субсидію у 2016 році

127

На Житомирщині субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у 2016 році отримали 276,3 тис. домогосподарств області, що становить 58% від домогосподарств області.

Про це повідомляє департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

Якщо ж програма житлових житлових субсидій на вас не поширюється – подавайте заяву до постачальника послуги централізованого опалення і сплачуйте за тепло рівними частинами протягом року: 50% – взимку, 50% – влітку.

Щоб скористатися такою можливістю потрібно звернутися із письмовою заявою до виконавця послуги з централізованого опалення про надання розстрочки в оплаті житлово-комунальної послуги з теплопостачання.

Починаючи з дати подання заяви щомісяця протягом опалювального періоду тепло-комунальне підприємство виставлятиме рахунок у вигляді 50% від нарахованої плати за спожиту послугу.

Решту суми – неоплачених 50% від нарахованої протягом опалювального періоду плати за житлово-комунальну послугу виставлятиметься споживачу протягом міжопалювального періоду щомісяця рівними частинами, починаючи з травня до вересня включно.

Платіжний документ тепло-комунального підприємства матиме дві графи:

– графу для зазначення оплати 50% від нарахованої плати за  житлово-комунальну послугу з централізованого опалення протягом опалювального періоду.

– графу розрахованої і розподіленої рівними частинами протягом кожного місяця міжопалювального періоду суми неоплачених 50% від нарахованої плати за  житлово-комунальну послугу з централізованого опалення.

Зразок Заяви можна завантажити тут.

Якщо у вас є запитання щодо оформлення субсидії, звертайтеся за телефоном «гарячої лінії»: (0412) 24-34-14, 24-14-08.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here